Jobba hos oss

019-196900 | info@gustavsvik.se

Sommarens roligaste jobb

Är du den vi letar efter?

Vill du vara med och skapa fantastiska upplevelser, sköna semesterdagar och oförglömliga minnen för våra gäster? Då kan du vara den vi letar efter! Vi söker nu engagerade medarbetare som med utpräglad servicekänsla vill ge våra gäster ett bemötande och en service i världsklass. Vi vill vara en arbetsplats där alla våra medarbetare trivs, utvecklas och har roligt tillsammans.
 Att jobba på Gustavsvik skall vara glädjefyllt och ge erfarenheter och minnen för livet. Ta chansen och sök till sommarens kanske roligaste arbetsplats!

Teamledare Butik Camping

Till sommaren 2019 finns en ny spännande tjänst hos oss.
Vi har sett att den praktiska närvaron av en ledare behöver förstärkas och därför söker vi efter dig som är en härlig och inspirerande person. Du är trygg i din ledarroll och du trivs med att motivera andra!

Rollen kommer innebära ett praktiskt ledande där du kommer vara en ledare för ett antal olika försäljningsställen. Du arbetar med ledarskap, inspiration, svarar på frågor från medarbetarn...

Nattvärd Camping

Vi söker Dig som är självgående, förtroendeingivande, social och drivs av viljan att ge bästa möjliga service till våra gäster. Som nattvärd på campingplatsen är Du receptionens förlängda arm och den som ser till att det råder nattro för våra gäster.

Din huvudsakliga uppgift är att se till att det är lugnt och tyst på campingområdet, att eventuella störningsmoment som hög musik och livliga diskussioner dämpas för allas trevnad. Till denna roll krävs en kr...

Restaurangbiträde Bad

Vi behöver restaurangbiträden till vår fast-food som ligger i Lost City samt till vår sommarrestaurang Surf in.
Som en del i vårt restaurangteam bidrar du till att alltid ge gästen en hög service och att det är hög kvalité på den mat, fika, glass mm som finns på våra olika serveringar.

Vi söker dig som har en god känsla för service och som både gillar arbeta i grupp och ta ett stort eget ansvar. Du ska vara lyhörd för gästens behov och vara en kreat...

Städ/service Bad

Du är en viktig del av gästernas totala upplevelse av Gustavsvik. I din roll som servicevärd bemöter och hjälper du våra gäster. Du ser till att anläggningen är ren, fin och håller hög finish. I arbetet ingår städning av omklädningsrum, andra publika utrymmen samt personalutrymmen.

Vi söker dig som har erfarenhet av lokalvård och som har en god känsla för service. Du ska vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Vi söker dig som an...

Aktivitetsvärd Camping

Vi söker dig som under sommaren vill vara aktivitetsvärd vid bilbana och hoppborgar på campingplatsen. Du ansvarar för aktivitetsområdet, håller rent och snyggt, sköter bilbana och hoppborgar. Du ser till att de regler som finns vid aktiviteterna efterföljs av våra besökande barn.
Som aktivitetsvärd kommer du även delvis jobba och stötta upp i glass -och souvenirbutik.
Du skall kunna arbeta självständigt, tycka om att jobba med människor och ha viljan att...

Badvärd

Som badvärd är du ansiktet utåt och ska ta hand om våra gäster på ett föredömligt sätt. I arbetet ingår mycket säkerhet, bevakning och städning av badet.

Vi söker dig som har en god känsla för service. Du ska vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Vi söker dig som anser att våra gästers säkerhet är något extra viktigt, att du har en känsla och ett öga för detaljer. Vi önskar också att du tar ansvar gällande ordning och reda, både...

Reception Bad

Vi söker dig som har erfarenhet av serviceyrket och drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster. Du skall vara lyhörd för gästens behov och vara en kreativ problemlösare. Det är viktigt att du som person är självgående, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Tempot i receptionen kan många gånger vara högt och arbetet kräver att du som person är stresstålig, gillar utmaningar, samt att i alla lägen vara mycket serviceinriktad.

När du...

Kock/Kallskänka Bad

Vi behöver förstärka vårt köksteam till sommaren,både i vår fast-food servering på badet samt i vår sommarrestaurang vid badet. Som anställd i köket är du är ansiktet utåt och ska ta hand om våra gäster på ett föredömligt sätt.

Kock Camping

Vi behöver förstärka vårt köksteam till sommaren i vår sommarrestaurang Campero på campingplatsen. Som anställd i köket är du är ansiktet utåt och ska ta hand om våra gäster på ett föredömligt sätt.