Det stora

familjeäventyret

Premiär på Lost City

Äntligen premiär för Hurricane och Anaconda. De väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Kom och utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i Sveriges häftigaste vattenrutschbanor.

Gustavsvik familjecamping

Hos oss finns det massor med kul att göra för hela familjen! Här bor ni alldeles intill allt från Äventyrsklubb, minigolf, hoppborgar och Lost City till vår fina restaurang med svängig livemusik och god mat.

Gym med extra allt

Att träna effektivt och allsidigt är enkelt hos oss. I vårt gym finns det ett brett utbud av träningsalternativ. Träna i ditt eget tempo med styrkemaskiner, konditionsmaskiner, spinning, lösa vikter eller simning.

Höstlov på Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor, vilda forsar och vattenrutschbanor. Boka in ett besök på Lost City under hösten för att vara en av de allra första att testa våra nya, nervkittlande attraktioner.

Relaxen

Relaxen bjuder in till en skön loungemiljö där du ska kunna koppla av tillsammans med vänner eller kollegor. Relaxen ligger på en skyddad plats på Gustavsvik där du kan njuta av god mat, cocktails, skönt häng, bastu och bubbelbad.

VÄLKOMMEN TILL

RELAXEN

LÄS MER

“Barnfamiljernas
paradis”

Från tripadvisor.com

Följ med på skattjakt

Var med på skattjakt och massor med annat kul på campingens Äventyrsklubb! Klubben är öppen veckorna 27-31. Äventyrsklubben är såklart gratis för alla barn på campingen.

En gungande sommarscen

Banden som fått restaurangen att gunga är Janssons Frestelser och PåG. Kvällsunderhållningen under sommaren har olika teman och innehåller allt från schlager till rock, trubadurer och trolleri.

Ät och drick gott

Under sommaren är vår nya fina restaurang öppen från klockan åtta på morgonen till elva på kvällen varje dag. Grillbuffé med massor av gott att välja på. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det pooler, vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, stor sommarservering med lounge, volleybollplan och vattenrutschbanan Family slide.

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen m.m.