Välkommen till en sommar

på Gustavsvik Camping

Gustavsvik femstjärniga camping är inte som andra. Här bor du mitt i ett grönskande lugn alldeles intill det stora badäventyret Lost City och bara en kort promenad från vackra Örebro City.

På vår fina lummiga camping finns det 675 stora tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi över hela campingområdet. Det finns tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här hittar du också utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Du kan också bo bekvämt i någon av våra förstklassiga stugor. De större stugorna är fullt utrustade med två separata sovrum, allrum, badrum och kök med bl.a. diskmaskin, kyl/frys och mikro. Samtliga stugor är utrustade med gratis wifi, TV/ DVD. Våra stugor håller hög hotellstandard och det finns flera olika storlekar på stugor. Du kan hyra stuga för enstaka nätter eller under längre perioder (gäller ej hotellpaket).

Campingen är öppen året runt. Receptionen på campingen har delvis öppet under denna period – se öppettider, övrig tid checkar man in i badets reception. Servicen på området är begränsad till servicehus med toaletter, duschar och kök, vattnet ute på området är avstängt pga frysrisk

Snabbfakta

Avstånd centrum:1,5km   
     
Campingplatser:675st Stugor:40st
     
Restaurang:Ja Glassbar:Ja
MatbutikJa Spelhall:Ja
Tråkiga stunder:Nej Wifi:Ja
Poolområde:Ja Barnklubb:Ja
Äventyrsgolf:Ja Hoppborgar:Ja
Elektriska bilar:Ja Liveband:Ja
     
Dusch:Ja Tvättstuga:Ja
Handdusch:Ja Relaxavdelning:Ja

Campero

Om ni vill äta och dricka gott så rekommenderar vi ett besök på campingens fina sommarrestaurang Campero. Premiär den 15 juni kl 17.00.

Camping Key Europe

För en snabbare incheckning och hantering i receptionen så bör du förbereda din resa genom att ladda ner ditt campingkort så det finns i telefonen när du checkar in.

Aktiviteter

Det är lätt att ha kul och skönt på Gustavsvik camping. Här bor du alldeles intill allt från Äventyrsklubben, minigolf, hoppborgar och Sveriges största badäventyr Lost City till vår fina restaurang med svängig livemusik och god mat.

STUGA 35 KVM STUGA 30 KVM
STUGA 20 KVM STUGA 15 KVM

STUGA 35 KVM

5 bäddar

Stuga med två separata sovrum, varav det ena med två enkelsängar placerade intill varandra och det andra med våningssäng. Allrum med bäddbar soffa avsedd för en person. Dusch och toalett samt ett fullt utrustat kök med bl.a. kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. I stugan finns AC, kabel-TV, trådlös internetuppkoppling, värdeskåp, hårtork samt täcken och kuddar. Sänglinne och handduk ingår inte. Till stugan finns uteplats under tak med tillhörande möbler samt parkering.

STUGA 30 KVM

5 bäddar

Stuga med två separata sovrum, varav det ena med två enkelsängar placerade intill varandra och det andra med våningssäng. Allrum med bäddbar soffa avsedd för en person. Dusch och toalett samt ett fullt utrustat kök med bl.a. kyl, frys, diskmaskin, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. I stugan finns kabel-TV, trådlös internetuppkoppling, värdeskåp, hårtork samt täcken och kuddar. Sänglinne och handduk ingår inte. Till stugan finns uteplats med tillhörande möbler samt parkering.

STUGA 20 KVM

4 + 1 bäddar

Stuga med våningssäng i separat sovrum. Allrum med bäddbar soffa avsedd för två personer samt en väggfast säng avsedd för en person (ej rekommenderad för vuxna). Dusch och toalett samt en mindre köksdel med bl.a. kylskåp/frysfack, spis, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare och komplett köksutrustning. I stugan finns kabel-TV, trådlös internetuppkoppling, värdeskåp samt kuddar och täcken. Sänglinnen och handdukar ingår inte. Till stugan finns uteplats med tillhörande möbler. Parkering i närhet av stugan.

STUGA 15 KVM

4 bäddar

Stuga, enkel standard. Ett separat sovrum med våningssäng samt allrum med bäddbar soffa avsedd för två personer. Trinettkök med bl.a. ett mindre kylskåp (ca 45 liter), mikrovågsugn, kaffebryggare och komplett köksutrustning. I stugan finns kabel-TV, trådlös internetuppkoppling samt kuddar och täcken. Sänglinnen och handdukar ingår inte. Till stugan finns uteplats med tillhörande möbler. Parkering bredvid stugan. Dusch och toalett i närliggande servicebyggnad.

ALLTID FULLT MED

AKTIVITETER

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det två större pooler, vattenrutschbanan Family slide, en vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, volleybollplan och en stor sommarservering med lounge. Utebadet är självklart gratis för alla som bor på campingen.

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Putta dig fram mellan slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen och trästaden Wadköping.

Slappna av på relaxen

Besök vår fina relaxavdelning för en stunds härlig njutning och avkoppling. Här finns både ång- och torrbastu, bubbelpool, lounge och servering. Relaxen har drop-in men förboka gärna ditt besök för att vara säker på att få en plats. Relaxen har 18-års åldersgräns.

Kom i form på vårt gym

Kom i form på bästa sätt på vårt nya gym. Här hittar du de senaste maskinerna, massor av fria vikter, spinningpass, gruppträning, personlig tränare och en simhall för dig som vill simträna.

Upplev Örebro

Bara en kort promenad bort ligger en av Sveriges vackraste stadskärnor. Här kan du shoppa i spännande butiker, äta god mat, gå på bio, spökvandring, spela bowling, besöka stadsparken eller Stora Holmen med massor av roliga barnaktiviteter.

Veckans Öppettider

Campingreception Glassbar Affär
Måndag Stängt Stängt Stängt
Tisdag Stängt Stängt Stängt
Onsdag Stängt Stängt Stängt
Torsdag Stängt Stängt Stängt
Fredag Stängt Stängt Stängt
Lördag Stängt Stängt Stängt
Söndag Stängt Stängt Stängt
Campero Äventyrsgolf >hoppborg
Måndag Stängt Stängt Stängt
Tisdag Stängt Stängt Stängt
Onsdag Stängt Stängt Stängt
Torsdag Stängt Stängt Stängt
Fredag Stängt Stängt Stängt
Lördag Stängt Stängt Stängt
Söndag Stängt Stängt Stängt