Camping & Stugby

019-196950 | camping@gustavsvik.se

Gustavsvik Camping

Samla fina sommarminnen på vår femstjärniga camping

Gustavsviks camping är utsedd till en av Europas bästa campingplatser. Hos oss finns det alltid något att göra för alla i familjen. Från golf och minigolf, racketsport, fiske, arkadspel och lekpark till svängigt kvällsnöje med livemusik och god mat. Vi har 675 stora fina tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi över hela campingområdet.

I vår galleria hittar du vår nybyggda restaurang med fullständiga rättigheter, kvällsnöjen och uteservering, pizzeria, fastfood, fräsch livsmedelsbutik, souvenirbutik, arkadspel, glassbar och kiosk med mera. Intill gallerian finns också en av Sveriges största lekplatser.

På Campingområdet finns också tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här finns även utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstugor utrustade med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Om ni vill uppleva ett badäventyr utöver det vanliga så går ni vidare in till Lost City och upptäcker äventyren i den försvunna djungelstaden. Här kan ni kasta er ut i Sveriges häftigaste och längsta vattenrutschbanor Jungle Escape, Treasure Hunter och River Run. Bada bland mystiska ruiner, vågor och vilda forsar eller besök leklandet med familjens minsta medlemmar.

camping-karta-klick

Boka grillpaket för 299:-

Vi ser till att det finns en lånegrill, grillkol, tändvätska och tändstickor på plats när du kommer hit. Dra igång grillen och fira ankomsten på allra bästa sätt! Du bokar ditt grillpaket i samband med din onlinebokning.

Boka ditt grillpaket här!

Boka stuga

Att bo i stuga är ett bra alternativ för dig som saknar husvagn, husbil eller tält. Våra större stugor har hotellstandard och fullt utrustade kök. Njut av solen ute på verandan eller upplev vårt badäventyr Lost City.

Boka din stuga här!

Boka Bo-& badapaket

Nu går det återigen att boka Bo-& bada paket!
Pris från 1495:-*
*I priset ingår övernattning i 20 kvm stuga samt entré till lost City under en dag  för upp till 5 personer, ankomst söndag-fredag fram till 28 mars.

Boka Bo & badapaket här!

Bo bekvämt i våra stugor

Ett centralt och bra alternativ till hotell i Örebro.

STUGA 35m²

5 bäddar

Allrum med AC, bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats under tak. Parkering utanför stugan.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 30m²

5 bäddar

Allrum med bäddsoffa och fullt utrustat kök med bl a kyl/frys, diskmaskin, ugn, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost och komplett köksutrustning. Två separata sovrum, det ena med sängar bredvid varandra och det andra med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, DVD, CD, radio, hårtork, trådlös internetuppkoppling och värdeskåp. Uteplats. Parkering utanför stugan.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 20m²

4 + 1 bäddar

Allrum med bäddsoffa och ett mindre kök med kyl/frysfack, spis, ugn, kaffebryggare och mikrovågsugn. Varmt och kallt vatten. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Dusch och toalett. Kabel-TV, med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling, DVD, CD, värdeskåp och uteplats.

Visa planlösning Boka här!

STUGA 15m²

4 + 1 bäddar

Allrum med 2 sängar och pentry med komplett köksutrustning. Varmt och kallt vatten. Mikrovågsugn och kaffebryggare. Separat sovrum med våningssäng. Kuddar och täcken, ej linne. Kabel-TV med cirka 15 kanaler, trådlös internetuppkoppling. Enkel standard. Uteplats. Dusch och toalett i närliggande servicebyggnad.

Visa planlösning Boka här!

Alltid något att göra

Aktiviteter för hela familjen

Ny restaurang

Vår nya fina restaurang är öppen från klockan åtta på morgonen till elva på kvällen varje dag fram till och med den 7 augusti. Kvällstid serverar vi här en fantastisk grillbuffé med massor av gott att välja på. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Läs mer

Liveunderhållning varje kväll tom 7 augusti

Underhållningen i sommar har svängt ordentligt. Banden som fått restaurangen att gunga är Janssons Frestelser och PåG. Kvällsunderhållningen har under sommaren haft olika tenman och innehållit allt från schlager till rock, trubadurer och trolleri. Underhållningen pågick under hela juli fram tom 7 augusti.Vi tackar banden för i år och ser redan fram emot 2017 års sommarunderhållning.

Läs mer

Äventyrsklubben har stängt för säsongen

Sommarens äventyrsklubb har varit en succé fylld med skattjakter och massor med annat kul för barnen!
Äventyrsklubben har stängt för den här sommaren och äventyrarna är ute i världen för att leta på nya spännande äventyr inför nästa sommar.

Läs mer

Veckans Öppettider

Campingreception Glassbar Affär
Måndag Fram till den 6 april sker all in-och utcheckning i badets reception Stängd för säsongen Stängd för säsongen
Tisdag . . .
Onsdag . . .
Torsdag . . .
Fredag . . .
Lördag . . .
Söndag . . .
Restaurang Äventyrsgolf
Måndag Stängd för säsongen Stängd för säsongen
Tisdag . .
Onsdag . .
Torsdag . .
Fredag . .
Lördag . .
Söndag . .