Den mest äventyrliga

skolresan

Ta med klassen eller hela skolan och besök Gustavsvik och Lost City på er skolresa! Upplev en fartfylld dag på badäventyret Lost City och sov över i stugorna på vår femstjärniga camping. I paketet ingår övernattning i stugor samt ett besök på Lost City. Om ni vill, kan vi även ordna lunch och middag under resan.

Gustavsvik och Lost City ligger bara 10 minuters promenad från Örebro City. En av Sveriges vackraste stadskärnor, där kan ni uppleva allt det som Örebro har att erbjuda.

Lost City
På Lost City väntar det största badäventyret, mitt i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta er ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Boende
På campingen bor ni bekvämt i våra förstklassiga stugor. Stugorna finns i olika storlekar och har olika bekvämligheter. Alla håller hög standard och är utrustade med TV och wifi.

Mat och dryck
På skolresan kan ni laga maten själva eller köpa våra matpaket. Ni väljer själva om ni vill köpa matpaket för lunch och middag eller om ni vill välja ut vissa måltider.

Pris och bokning
Kontakta oss på 019-19 69 00 eller camping@gustavsvik.se för att få en skräddarsydd lösning med prisförslag för just er skolresa.

Upplev mer av Örebro

Prison Island

På Prison Island kan ni vara med i ett unikt fängelseäventyr med 25 celler, möta varandra i lasergame eller utmana varandra i tre- eller femkamp.

prisonislandorebro.se

Höghöjdsbana

Testa höghöjdsbanan i Sörbybacken tillsammans med en guide. En spännande utmaning som kräver mod, styrka och listighet.

sorbybacken.se

Spökvandring på Örebro slott

Två guider berättar historier ur slottets mörka förflutna. Hör om alltifrån fångarnas historia till häxor och folktro och om våra kända spöken.

orebroslott.se

Yoump

Yoump ser till att alla elever får en oförglömligt rolig stund och motion kommer på köpet! Personalen lär ut tricks och håller hela gänget aktivt.

yoump.se