Motionsbad

019-196900 | bad@gustavsvik.se

Gustavsvik Motionsbad

Simma dig i form

I motionsbadet kan du simma i tävlingsgodkänd femtiometersbassäng – en fullstorlek som av många upplevs som mer behaglig än de mer vanliga tjugofemmetersbanorna. Här tränar både amatörer och proffs. Det finns alltid minst två längder för motionssim för allmänheten samt vanligtvis en snabbana.

Under eftermiddagar och kvällar pågår det vanligtvis träningar i olika former av föreningar i flertalet ytor i motionsbadet. I motionsbadet finns också en undervisningsbassäng där vi har simskoleverksamhet varje vardag både dag och kväll samt under söndagar.

SIMMA DIG I FORM

Simning är en enormt bra motionsform som ger dig både kondition och styrka. Du blir starkare i axlar, armar, mage och rygg och det är ett effektivt och skonsamt sätt att bygga en välbalanserad och stark kropp.

Simning är mycket skonsamt för muskler, leder, skelett och senor och du får bra fart på både förbränning och smidighet. Det är också ett riktigt bra komplement till den träning du kan göra med styrkemaskiner, spinningpass, konditionsmaskiner och lösa vikter på vårt fina gym.

HOPPTORN OCH SVIKT

Hopptornet är vanligtvis öppet mellan ca 11:30-15:00 under vardagar, med reservation för ändringar. Under helger varierar öppettiderna beroende på banbokningar. För aktuella öppettider kontakta badets reception.

Banorna under hopptornet är ofta bokade av våra föreningar som tränar hos oss, vilket kan påverka våra öppettider under visa dagar eller veckor. Vi försöker alltid, så långt det är möjligt att ha hopptornet öppet i största möjliga utsträckning.
Har du frågor eller funderingar kring hopptornet under ditt besök är du välkommen att ta kontakt med våra badvärdar. Det är alltid vi som öppnar hopptornet!

Vårt hopptorn består av fyra avsatser: 3, 5, 7,5 och 10 meter.

SIMSKOLA

För mer information och anmälan till simskolan ring eller maila Örebro Simallians: 019-100802 / kansliet@osasim.se

Läs mer på: www.orebrosimallians.com

KÖP VÅRA ÅRSKORT

FRISKVÅRDSKORT MOTIONSBAD
Fri tillgång till motionsbadet under 12 månader.
2 295 kr* 

BADKORT LOST CITY VUXEN
Fri tillgång till Lost City och motionsbadet under 12 månader.
2 695 kr

BADKORT LOST CITY BARN 
Fri tillgång till Lost City och motionsbadet under 12 månader.
945 kr

Korten kan köpas i badets reception. Alla årskort är personliga.
*Senior/student pris på Friskvårdskort 1 995 kr vid uppvisande av giltig id-handling/student id. Seniorpris gäller från den dag man fyller 65 år.

Har du redan köpt årskort? Aktivera här

arskorten

Badet

Lost City
12:00-20:00
Motionsbad
06:00-21:00
Gym
05:00-22:00
Receptionen
06:00-21:00
Relaxen
14:00-20:00

Campingen

Campingplats/stuga
Öppet året runt
Receptionen
Incheck från badet
 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter

 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter