Välkommen till en sommar

på Gustavsvik Camping

På Gustavsvik finns massor av roligt äventyr för hela familjen. Det finns så mycket att upptäcka att vädret nästan inte spelar någon roll. Du bor på en femstjärnig camping intill vårt stora badäventyret Lost City och en kort promenad till fina Örebro City. På vår femstjärniga camping finns det gott om stora grönområden, flera lekplatser samt butiker, restaurang, butiker, äventyrsgolf samt många barnaktiviteter.

Campingen
På vår lummiga camping finns det 650 stora tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi på hela campingområdet. Campingen har tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här hittar du också utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Du kan också bo bekvämt i någon av våra trevliga stugor. Stugorna finns i olika storlekar och med olika faciliteter. Alla stugor håller hög standard och är utrustade med wifi och TV. Det är möjligt att hyra stugor för enstaka nätter eller under längre perioder.

Campingen är öppen året runt men under vintersäsongen är servicen begränsad. När receptionen på campingen är stängd är du välkommen att checka in i badets reception. För att vara garanterad en plats är förhandsbokning nödvändig. Varmt välkomna!

Snabbfakta

Avstånd centrum:1,5km   
     
Campingplatser:650st Stugor:40st
     
Restaurang:Ja Glassbar:Ja
MatbutikJa Spelhall:Ja
Tråkiga stunder:Nej Wifi:Ja
Poolområde:Ja Barnklubb:Ja
Äventyrsgolf:Ja Hoppborgar:Ja
Elektriska bilar:Ja Liveband:Ja
     
Dusch:Ja Tvättstuga:Ja
Hunddusch:Ja Relaxavdelning:Ja

Campero

Om ni vill äta och dricka gott så rekommenderar vi ett besök på campingens fina sommarrestaurang Campero. Restaurangen är öppen under sommarsäsongen.

Camping Key Europe

För en snabbare incheckning och hantering i receptionen så bör du förbereda din resa genom att ladda ner ditt Camping-ID/Campingkort så det finns i telefonen när du checkar in.

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

STUGA 50 KVM STUGA 35 KVM STUGA 30 KVM STUGA 20 KVM STUGA 15 KVM

ALLTID FULLT MED

AKTIVITETER

Äventyrsklubben

Äventyrsklubben

Vill du vara med och leta hemliga symboler, gömda skatter, klara hinderbanan eller stanna kvar i klubbhuset för skoj häng? Välkommen till Äventyrsklubben!

Sommarbadet

På utebadet finns det två större pooler, vattenrutschbanan Family slide, en vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, volleybollplan och en stor sommarservering, Surf inn.

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Putta dig fram mellan slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen och trästaden Wadköping.