VANLIGA FRÅGOR

OCH SVAR

Måste man ha ett campingkort?

Nej, men det sparar tid vid incheckning genom att ladda ner camping key europe appen.
Du väljer själv om du endast önskar ett camping ID som är kostnadsfritt, eller om du önskar ett camping key premium som kostar 199:- och gäller ett år från inköpsdatum. I premium ingår en hel del fina erbjudanden. Mer information hittar du på www.campingkeyeurope.se

Köp ett kort

När sker in- och utcheckning?

CAMPING
Incheckning är möjlig när som helst under receptionens öppettider. Undantag gäller högsommarsäsong (v.27-31) då incheckning kan ske tidigast kl. 12:00. Under låg- och försäsong sker incheckning delvis via badhusets reception.

Utcheckning sker senast kl. 15:00 på avresedagen. Under låg- och försäsong finns möjlighet för senare utcheckning. Kontakta receptionen vid förfrågan om förlängd utcheckningstid.

STUGBY
Incheckning sker tidigast kl. 15:00 på ankomstdagen.
Utcheckning sker senast kl. 12:00 på avresedagen.

Bör man förboka?

Ja, under sommarsäsong bör man reservera plats i förväg. Specifik plats är inte möjlig att boka, men lämna gärna önskemål vid bokning. Förbokad plats är reserverad till klockan 18:00 på ankomstdagen om inte annat meddelats.

Förboka plats

Vad kostar sommarbadet?

Alla boende på campingen och stugbyn har tillgång till Sommarbadet, pooler och vattenrutschbanor utomhus vid mån av plats. Begränsat antal platser. För övriga gäster och besökare gäller ordinarie pris. Motionsbad och Lost City ingår inte i Sommarbadet.

Finns det Internet?

Ja, trådlöst Internet finns tillgängligt kostnadsfritt på området.

Vilka ordningsregler gäller?

För allas trivsel gäller följande ordningsregler på Gustavsviks Camping

NATTRO
Mellan kl. 23:00-07:00 ska det vara tyst och lugnt på området.

IN- OCH UTPASSERING MED BIL
Alla gäster får vid incheckning en bomtagg för in- och utfart. Bommarna för in- och utpassage är låsta mellan kl. 23:00-07:00. Mellan dessa timmar är trafik på området förbjuden. Bomtaggen fungerar ej nattetid.

HASTIGHETSBEGRÄNSNING
På området är maxhastigheten 20 km/h. Håll uppsikt, många lekande barn rör sig på området.

RÖKNING
Rökning är förbjuden i alla våra stugor. En saneringsavgift (2 500:-) debiteras vid överträdelse mot rökförbudet.

Finns det parkering?

Ja, en bil per ekipage/stuga är tillåtet att parkera inne på området. Besökare, eller boende gäster med extrabil, hänvisas till parkeringen utanför campingens huvudentré.

Hur betalas stugorna?

För allt stugboende gäller alltid förskottsbetalning.

Får man ha husdjur i stugorna?

Ja, husdjur är tillåtna i våra 15 kvm stugor samt i vissa av 30 kvm stugorna. Alla 20 kvm och 35 kvm stugor är husdjursfria. Meddela vid bokning om ni medtar husdjur.

Finns det handikappvänliga stugor?

Ja, det bästa alternativet om man är rullstolsburen är våra 30 kvm stugor. Ett antal av dessa har ett större och mer lättillgängligt badrum. Duschstol finns att låna. Meddela vid bokning om ni har behov av en handikappsvänlig stuga.

Ska man städa stugan själv?

Ja, gäst städar stugan själv innan avresa enligt erhållen städinstruktion. Städning går också att köpas som ett tillägg i bokningen, vilket skall bokas och betalas minst tre dagar före avresa. Vid tilläggsköp av städning tar du som gäst ut sopor, diskar samt tömmer och städar kylskåpet innan avresa - resten tar vi hand om.

Finns sänglinne, handduk m.m. i stugorna?

SÄNGLINNE- OCH HANDDUK
Sänglinne och handduk medtas av gäst själv. Har du glömt finns det möjlighet att hyra linnepaket (lakan, påslakan, örngott och handduk) i receptionen för 120 kr/set.

EXTRASÄNG
Extrasäng kan ställas in i våra 35 kvm stugor. Extrasäng inklusive täcke och kudde kostar 150 kr att hyra och ska meddelas vid bokning.

BARNSTOL OCH RESESÄNG
Barnstol och resesäng till mindre barn (0-3 år) finns att låna kostnadsfritt. Meddela vid bokning om barnstol och resesäng önskas så är det inlagt i er stuga vid ankomst.