VANLIGA FRÅGOR OCH SVAR

CAMPING

Måste jag ha ett campingkort?

Nej, men det sparar tid vid incheckning genom att ladda ner camping key europe appen.
Du väljer själv om du endast önskar ett camping ID som är kostnadsfritt, eller om du önskar ett camping key premium som kostar 199:- och gäller ett år från inköpsdatum. I premium ingår en hel del fina erbjudanden. Mer information hittar du på https://www.campingkeyeurope.se/sv

Köp ett kort

När sker in- och utcheckning?

CAMPING
Incheckning är möjlig när som helst under receptionens öppettider. Undantag gäller högsommarsäsong (v.27-31) då incheckning kan ske tidigast kl. 13:00. Under låg- och försäsong sker incheckning delvis via badhusets reception.

Utcheckning sker senast kl. 15:00 på avresedagen, undantag gäller högsommarsäsong (v.27-31) då utcheckning sker senast kl. 12:00. Under låg- och försäsong finns möjlighet för senare utcheckning. Kontakta receptionen vid förfrågan om förlängd utcheckningstid.

STUGBY
Incheckning sker tidigast kl. 15:00 på ankomstdagen.
Utcheckning sker senast kl. 12:00 på avresedagen.

Bör vi förboka?

Ja, under sommarsäsong bör man reservera plats i förväg. Specifik plats är inte möjlig att boka, men lämna gärna önskemål vid bokning. Förbokad plats är reserverad till klockan 18:00 på ankomstdagen om inte annat meddelats.

Förboka plats

Vad kostar sommarbadet?

Alla boende på campingen och stugbyn har tillgång till Sommarbadet & Motionsbadet. För övriga gäster och besökare gäller ordinarie pris. Lost City ingår inte i Sommarbadet, utan behöver köpas till i mån av plats.

Finns det internet?

Ja, trådlöst internet finns tillgängligt kostnadsfritt på området.

Vilka ordningsregler gäller?

För allas trivsel gäller följande ordningsregler på Gustavsviks Camping

NATTRO
Mellan kl. 23:00-07:00 ska det vara tyst och lugnt på området.

IN- OCH UTPASSERING MED BIL
Alla gäster får vid incheckning en bomtagg för in- och utfart. Bommarna för in- och utpassage är låsta mellan kl. 23:00-07:00. Mellan dessa timmar är trafik på området förbjuden. Bomtaggen fungerar ej nattetid.

HASTIGHETSBEGRÄNSNING
På området är maxhastigheten 20 km/h. Håll uppsikt, många lekande barn rör sig på området.

RÖKNING
Rökning är förbjuden i alla våra stugor. En saneringsavgift (2 500:-) debiteras vid överträdelse mot rökförbudet.

Finns det parkering?

Ja, en bil per ekipage/stuga är tillåtet att parkera inne på området. Besökare, eller boende gäster med extrabil, hänvisas till parkeringen utanför campingens huvudentré.

Hur betalas stugorna?

För allt stugboende gäller alltid förskottsbetalning.

Får man ha husdjur i stugorna?

Ja, husdjur är tillåtna i våra 15 kvm stugor samt i vissa av 30 kvm stugorna. Alla 20 kvm och 35 kvm stugor är husdjursfria. Det kostar 350 kr för att ha med sig husdjur i de husdjurs vänliga stugorna. Om ni önskar en husdjursfri stuga behöver ni meddela detta till camping@gustavsvik.se

Finns det handikappvänliga stugor?

Ja, det bästa alternativet om man är rullstolsburen är våra 30 kvm stugor. Ett antal av dessa har ett större och mer lättillgängligt badrum. Duschstol finns att låna. Meddela vid bokning om ni har behov av en handikappsvänlig stuga.

Ska man städa stugan själv?

Ja, gäst städar stugan själv innan avresa enligt erhållen städinstruktion. Städning går också att köpas som ett tillägg i bokningen, vilket skall bokas och betalas minst tre dagar före avresa. Vid tilläggsköp av städning tar du som gäst ut sopor, diskar samt tömmer och städar kylskåpet innan avresa - resten tar vi hand om.

Finns sänglinne, handduk m.m. i stugorna?

SÄNGLINNE- OCH HANDDUK
Sänglinne och handduk medtas av gästen själv eller bokas via hemsidan i samband med bokningen av stugan. Ett linnepaket består av en lakan, en påslakan, ett örngott och en handduk och kostar 140 kr per person/set.

EXTRASÄNG
En extrasäng kan ställas in i våra 35 kvm stugor. Extrasängen, inklusive täcke och kudde, kostar 375 kr att hyra och det betalas i samband med bokningen på hemsidan.

BARNSTOL OCH RESESÄNG
Barnstol och resesäng till mindre barn (0-3 år) finns att hyra. En barnstol kostar 50 kr och en resesäng 100 kr. Detta betalas i samband med online bokningen.

LOST CITY

Var ligger Lost City?

Äventyrsbadet Lost City hittar du på Gustavsvik i Örebro,
Stenbackevägen 4.

Närmare bestämt här

Vad kostar det?

Aktuella priser finner ni på vår bokningssida.

Vad har ni för öppettider?

Aktuella öppettider finner du i vår kalender.

Öppettider

Vad är det för åldersgräns?

Barn under 8 år måste ha betalande badande och simkunnig myndig person i sällskap.
Barn under 12 år måste ha betalande myndig person i sällskap.

Finns det något för mindre barn?

Ja, vi har två mindre barnpooler med tre rutschkanor i liten storlek.

Finns det möjlighet till könsneutralt omklädningsrum?

Personer som inte känner sig bekväma i varken det kvinnliga eller det manliga omklädningsrummet eller som har särskilda behov kan få tillgång till vårt privata omklädningsrum. Kontakta gärna personalen för att få veta mer. Rummet är inte handikappanpassat.

Ledsagare?

Som ledsagare till en person som ska besöka badet, går du in fritt om du kan visa upp giltigt ledsagarintyg samt legitimation vid ankomst i badets reception.

Har ni flytvästar?

Ja, flytvästar finns att låna inne i badet.

Hur många vattenrutschkanor har ni?

Vi har 6 stycken vattenrutschkanor (varav en är Sveriges längsta!) samt den populära vildforsen. Läs mer om våra attraktioner via länken nedan.

Attraktioner Lost City

Kan vi köpa mat i badet?

Ja, det stämmer bra! I vår restaurang, The Jungle Hut kan avnjuta allt från sallader till kebab med pommes samt flera vegetariska alternativ. I vår cafédel, The Jungle Café hittar du grillade mackor, crepés, mängder med glass samt annat smått och gott.

Kan vi ta med oss matsäck?

Vill du hellre äta medhavd matsäck går det också bra. Du hittar plats att äta din matsäck inne i motionsbadet – fråga personalen så visar de dig dit.

Kontanter?

Vi är kontantfria! Betalning sker med kort, swish eller med kredit/deponering på ditt entréarmband.

Parkering?

Precis utanför oss finner ni en stor betalparkering(Aimo park), där finns även några betalplatser för att ladda sin elbil på.

Lås till skåp

Hos oss behöver man inga egna lås/hänglås för att låsa sitt skåp. När man köper sin entré i badets reception får man låna ett armband under sin vistelse hos oss och med det armbandet låser man sitt skåp.