Jobba hos oss

019-196900 |

Lediga jobb

Är du den vi letar efter?

Förste receptionist till vår 5-stjärniga camping

I rollen som förste receptionist kommer du att ha det primära ansvaret för den dagliga driften i receptionen. Allt från in- och utcheckning, besvara mail, ta emot bokningar samt ansvara för ankomster och avresor. Du är den som tillsammans med dina kollegor ser till att gästen alltid står i fokus. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en eventuellt missnöjd gäst till en nöjd gäst.
Du leder och fördelar arbetet i receptionen och har det övergripande ansvaret över gästflödet.

Instruktör Gustavsvik Gym

Vi söker dig som har dokumenterad kunskap om träning, som kan inspirera, motivera och som drivs av viljan att ge bästa möjliga bemötande till våra gäster.

Om du letar efter ett extrajobb, kan jobba varannan helg och har kunskaper om träning och kost så kan vi erbjuda jobb på ett personligt gym med skön stämning, trevliga gäster och kollegor. Gustavsvik Gym har precis fått en ny maskinpark med nya styrke- och konditionsmaskiner och fria vikter.

Arbetsledare Städ & service/ Husfru/ Husherre

I rollen har du det primära ansvaret för driften av vårt städ- och serviceteam. Du är själv en del av teamet och utför tillsammans med kollegorna de dagliga arbetsuppgifterna. Dagarna går ut på att se till att anläggningen håller bästa möjliga standard i såväl publika utrymmen som i våra stugor.

Både arbetsuppgifter och tempo skiljer sig åt beroende på om det är låg- eller högsäsong hos oss.