Välkommen till en sommar

på Gustavsvik Camping

På Gustavsvik camping behöver ingen ha tråkigt. Här finns massor av roligt äventyr för hela familjen. Det finns så mycket att upptäcka att vädret nästan inte spelar någon roll. Gustavsvik femstjärniga camping ligger mitt i ett grönskande lugn alldeles intill det stora badäventyret Lost City och en kort promenad från fina Örebro City.

Gustavsvik camping vill alltid bjuda in till äventyr, men den här sommaren får vi göra det på ett annat, tryggare sätt. Vårt största fokus är självklart att minska risken för smittspridning samtidigt som vi vill erbjuda en härlig och äventyrlig semester.

På vår femstjärniga camping finns det gott om stora grönområden, alla campinggäster kan få full kontroll över sitt eget boende och kunna röra sig fritt. Här kan du läsa om hur vi ställer om inför sommaren.

Campingen
På vår lummiga camping finns det 675 stora tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi på hela campingområdet. Campingen har tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här hittar du också utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum och TV-rum.

Du kan också bo bekvämt i någon av våra förstklassiga stugor. Stugorna finns i olika storlekar och med olika faciliteter. Alla stugor håller hög standard och är utrustade med wifi och TV. Det är möjligt att hyra stugor för enstaka nätter eller under längre perioder.

Campingen är öppen året runt men under vintersäsongen är servicen begränsad. När receptionen på campingen är stängd är du välkommen att checka in i badets reception.

Snabbfakta

Avstånd centrum:1,5km   
     
Campingplatser:675st Stugor:40st
     
Restaurang:Ja Glassbar:Ja
MatbutikJa Spelhall:Ja
Tråkiga stunder:Nej Wifi:Ja
Poolområde:Ja Barnklubb:Ja
Äventyrsgolf:Ja Hoppborgar:Ja
Elektriska bilar:Ja Liveband:Ja
     
Dusch:Ja Tvättstuga:Ja
Hunddusch:Ja Relaxavdelning:Ja

Campero

Om ni vill äta och dricka gott så rekommenderar vi ett besök på campingens fina sommarrestaurang Campero. Restaurangen är öppen under sommarsäsongen.

Camping Key Europe

För en snabbare incheckning och hantering i receptionen så bör du förbereda din resa genom att ladda ner ditt Camping-ID/Campingkort så det finns i telefonen när du checkar in.

Aktiviteter

Det är lätt att ha kul och skönt på Gustavsvik camping. Här bor du alldeles intill allt från Äventyrsklubben, minigolf, hoppborgar och Sveriges största badäventyr Lost City till vår fina restaurang med svängig livemusik och god mat.

STUGA 35 KVM STUGA 30 KVM STUGA 20 KVM STUGA 15 KVM

ALLTID FULLT MED

AKTIVITETER

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det två större pooler, vattenrutschbanan Family slide, en vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, volleybollplan och en stor sommarservering, Surf inn. Utebadet är gratis för alla som bor på campingen.

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Putta dig fram mellan slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen och trästaden Wadköping.

Slappna av på relaxen

Besök vår fina relaxavdelning för en stunds härlig njutning och avkoppling. Här finns både ång- och torrbastu, bubbelpool, lounge och servering. Relaxen har drop-in men förboka gärna ditt besök för att vara säker på att få en plats. Relaxen har 18-års åldersgräns.

Kom i form på vårt gym

Kom i form på bästa sätt på vårt gym. Här hittar du de senaste maskinerna, massor av fria vikter, spinningpass, gruppträning, personlig tränare och en simhall för dig som vill simträna.

Upplev Örebro

Bara en kort promenad bort ligger en av Sveriges vackraste stadskärnor. Här kan du shoppa i spännande butiker, äta god mat, gå på bio, spökvandring, spela bowling, besöka stadsparken eller Stora Holmen med massor av roliga barnaktiviteter.