Ett oförglömligt

familjeäventyr

En dag i plurret, en dag i stan. En dag i solstolen, en annan på hisnande äventyr. Det är alltid nära till skoj när du bor på Gustavsvik.

Susa fram i vattenrutschkanorna, leta skatter, håva upp en fin fisk eller utse sommarens bästa glass. Slå rekordet i spelhallen, klia en gris under hakan eller ta med hela familjen för ett parti fotbollsbiljard. Packa ryggsäcken och övernatta i naturen, utmana familjen på höghöjdsbana eller upptäck Örebro City. Här finns upplevelser och utflykter för både stor, liten och mittemellan.

 

Glöm inte att boka Lost City samtidigt som campingen!

För att säkra plats på Lost City, boka biljetter online samtidigt som campingplatsen.

Boka Lost City

Kul på

Gustavsvik

Äventyrsklubben

Vill du vara med och leta hemliga symboler, gömda skatter, klara hinderbanan eller stanna kvar i klubbhuset för skoj häng? Välkommen till Äventyrsklubben!

Lost City

Någonstans, mitt i den täta djungeln väntar det största badäventyret. Upptäck Djungelberget, Vildforsen eller någon av alla snabba vattenrutschkanor. Vågar du?

Lekplats

Lekplatser

Ha kul med kompisarna på campingens stora lekplats. Det är riktigt svårt att ha tråkigt på Gustavsvik!

Hoppborg

Hoppborgar

Hoppa högt, studsa långt och kana ner snabbt i hoppborgarna! Skratt och kill i magen utlovas. Se kalendern för aktuella öppettider.

Arkadspel

Mellan bad och glass, välkommen till spelhallen. Arkadspelen står på rad och väntar på just dig!

Elbilar

Gasa igång, håll i ratten och ta kurvorna på banan med våra roliga elbilar! Se kalendern för aktuella öppettider.
Multiarena

Multiarena

Fotboll, basket, landhockey, tennis eller kanske gladiatorer? Välkommen till vår multisportarena.

Fotbollsbiljard

Fotbollsbiljard

Fotboll plus biljard? Det blir fotbollsbiljard – och det är garanterat skoj! Ta med hela familjen för en match. Se kalendern för aktuella öppettider under äventyrsgolf.

Fiske

Fiske

I vår alldeles egna fiskesjö kan du uppleva fiskelycka! Vad håvar du upp idag?

Pumptrack

Nyhet sommaren 2022! Susa fram på cykel eller sparkcykel genom våra två pumptrackbanaor! En liten bana för de minsta cyklisterna och en större – Varför inte utmana päronen på ett par varv?

Shuffleboard

Enkelt, lättspelat och beroendeframkallande. Shuffleboard passar hela familjen – gör er redo! Se kalendern för aktuella öppettider under äventyrsgolf.

Sommarbad

Sommar och bad, kan det bli bättre? Ja, med två utomhuspooler, lekbassäng för de minsta, största lekplatsen, gott käk och glass i mängder blir det bara bäst!

Gustavsvik Gym

Hos oss finns allt du behöver för att din träning skall bli rolig och ge tydliga resultat. Styrka, kondition och fria vikter, både inomhus och utomhus. Välkommen till flås!

Yoga på gustavsvik

Yoga

Intervaller eller harmonisk yoga? Samla energi med Cornelias Balance i sommar. Vecka 27-31 tränar du som boende på Gustavsvik gratis! Vi samlas vid entrén till Sommarbadet klockan 9:00. Välkomna!

Äventyrsgolf

Spela dig genom Örebro i miniformat – 18 hål av äventyr och minigolf väntar på campingen.

Utflykter och

Aktiviteter

Padel

Padel

Två mot två! Vill du testa padel eller är du redan biten? Alldeles intill campingen hittar du Backahallen som hyr ut padelbanor. Kör en match eller två, är det vinnaren som bjuder på glass?

Golf

Golf

500 meter från campingen hittar du Gustavsviks golfbana. En 18-hålsbana i parkmiljö. Första nio är flacka, medan sista nio bjuder på både kuperat och skog.

Höghöjdsbana

Höghöjdsbana

Utmana familjen på hög höjd! Tre höghöjdsbanor i olika svårighetsgrad väntar i Sörbybacken. Känn kittlet i magen och ha kul tillsammans under ett riktigt äventyr.

Fotbollsgolf

Fotbollsgolf

Som golf, fast med en fotboll. En kul aktivitet där du sparkar dig fram längs golfbanan. 9 eller 18 hål senare har vi en vinnare.

Zipline

Zipline

Susa fram i 50 km/h, bland trädtopparna i Sörbybacken. En hisnande upplevelse för alla över 8 år. Vem skriker högst på den 300 meter långa färden?

Örebro Skatepark

Skateparken

En kvarts promenad från campingen hittar du en av Sveriges största och bästa skateboardparker – Örebro Skatepark. Här finns både street-ytor och bowls i olika storlekar, för alla nivåer.

Tennis racket

Tennis

Intensivt och svettigt, visst. Men tennis är för alla. I Backahallen, nära campingen, kan du testa på att spela tennis. Hyr en bana för en timme eller två, inomhus eller utomhus. Det blir skönt att hoppa i badet sen!

Vandring

Vandring

Sugen på att snöra på dig vandringskängorna under semestern? Bergslagsleden har många etapper i varierande svårighetsgrad. Ta en dagstur eller övernatta i vindskydd längs vägen.

Mountainbike

Mountainbike och cykling

Ge dig ut i skog och mark på mountainbike eller upptäck Örebro från cykeln. Bergslagen Cycling har över 100 mil skyltade mountainbikeleder i Örebro Län.

Guidade turer i naturen

Vill du testa på packcraft, övernattning utomhus eller kanske fatbikecykling under semestern? Många turer passar både stor och liten och Experitur har utrustningen du behöver.

Kajak

Kajak

Ett med naturen. Hyr en kajak och ge dig ut på äventyr. Experitur har kajaker till uthyrning och många tips på turer – dagsturer med fika eller längre med övernattning.

SUP familj

SUP

Kul, enkelt och spännande. De uppblåsbara och stabila SUP-brädor klarar en vuxen och ett barn. Brädorna passar både nybörjare och vana paddlare.

Prison Island

Prison Island

Kan du rymma från fängelset? Prison Island är ett unikt och roligt äventyr mitt i Örebro. Bilda ett lag och kom med hjälp av tålamod, samarbete och uppfinningsrikedom ut ur fängelsecellerna.

Paintball

Paintball

Action i Sörbybacken! Ta med dig kompisarna och utmana varandra i Paintball. Kör ni Capture the flag, Deathmatch eller Last man standing?

Lost City

Någonstans, mitt i den täta djungeln väntar det största badäventyret. Upptäck Djungelberget, Vildforsen eller någon av alla snabba vattenrutschkanor. Vågar du?

Besök Lost City

Sommarbad

Sommar och bad, kan det bli bättre? Ja, med två utomhuspooler, lekbassäng för de minsta, största lekplatsen, gott käk och glass i mängder blir det bara bäst!
Sommarbadet ingår när du bor på campingen.

Campero

Ät och drick gott på campingens sommarrestaurang. Lunch, à la carte, nybakade pizzor och fullständiga rättigheter!

Läs mer

Äventyrsgolf

Spela dig genom Örebro i miniformat – 18 hål av äventyr och minigolf väntar på campingen.

Mountainbike

Mountainbike och cykling

Ge dig ut i skog och mark på mountainbike eller upptäck Örebro från cykeln. Bergslagen Cycling har över 100 mil skyltade mountainbikeleder i Örebro Län.

Läs mer
Kilsbergen

Kilsbergen

Upptäck det magiska Kilsbergen med sin storslagna natur. Vandra, fiska, bada, sov över i naturen, hyr en mountainbike eller klättra upp till någon av alla utsiktsplatser. Här sätter bara din egen fantasi gränserna.

Läs om bergslagsleden
Barn vid campingplats

Campingplatsen

På vår lummiga camping finns det 650 stora tomter och de flesta är utrustade med el och kabel-TV. Du kan också koppla upp dig mot gratis wifi på hela campingområdet. Campingen har tre exklusiva servicebyggnader med tillgång till dusch och toalettutrymmen med barnhygienrum. Här hittar du också utrymmen och utrustning för matlagning och disk, tvättstuga med tvättmaskiner och torktumlare samt lekrum.

Drönarbild stugor

Stugorna

Du kan också bo bekvämt i någon av våra trevliga stugor. Stugorna finns i olika storlekar och med olika faciliteter. Alla stugor håller hög standard och är utrustade med wifi och TV. Det är möjligt att hyra stugor för enstaka nätter eller under längre perioder.

STUGA 50 KVM STUGA 35 KVM STUGA 30 KVM STUGA 20 KVM STUGA 15 KVM

Camping Key Europe

För en snabbare incheckning och hantering i receptionen så bör du förbereda din resa genom att ladda ner ditt Camping-ID/Campingkort så det finns i telefonen när du checkar in.

Skaffa Camping Key