Relaxen

Cocktails, mat & lounge

Relaxen bjuder in till en skön loungemiljö där du ska kunna koppla av tillsammans med vänner eller kollegor. Relaxen är en separat avdelning på Gustavsvik där du kan njuta av god mat, cocktails, skönt häng, bastu och bubbelbad.

Relaxen öppnar igen torsdagen den 24 september. Boka ert besök redan nu. Begränsat antal platser.

Med anledning av covid-19 har vi vidtagit vissa åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi bevakar utvecklingen kring corona och följer instruktioner och rekommendationer från ansvariga myndigheter. Vår högsta prioritet är alltid gästernas och personalens säkerhet. Det är begränsat antal gäster i bastur och i bubbelpool. Tänk på att visa hänsyn & ha förståelse för att man ibland måste vänta på sin tur.

 

Koppla av tillsammans med vänner i en skön loungemiljö

Relaxen har ång- och torrbastu, bubbelpool och en stor inbjudande lounge. Som gäst får du låna badrock och handduk och det finns wifi att använda. Det är även möjligt att boka tid för massage för extra avkoppling när du besöker Relaxen.

Array

Härliga drinkar och gott sällskap

En högklassig meny med fräsch mat

Relaxen har en meny med högklassig och fräsch mat som passar utmärkt till såväl lunch som middag. Till exempel chèvresallad, plocktallrik för två samt många olika smörrebröd i flera variationer med bland annat smak av fläsksida med rödkål, skagenröra eller kyckling, sparris på menyn. Drinkmenyn är fylld med cocktails, mocktails och värmande kaffedrinkar, men du kan självklart beställa öl, vin, cider, bubbel och en hel del annat när du besöker Relaxen.

OBS: Vi är kontantfria. Betalning sker endast med kort, swish eller med entréarmband.

Den perfekta avkopplingen

I samband med besöket på Relaxen kan du boka tid för massage. Massagen bokas online innan ditt besök. Vid eventuell avbokning/ombokning måste det ske senast 24 timmar innan bokat besök för återbetalning. Full debitering sker för samtliga platser. Maila relaxen@gustavsvik.se för avboka/ändra din bokning eller om du har övriga frågor.

Behandlingarna anpassas alltid efter dina behov och önskemål med utgångspunkt i massagevarianterna: klassisk svensk massage, djupgående massage och idrottsmassage.

Lars Arnshelm är utbildad massör sedan 2010 från Massageakademin i Örebro. Han har därefter vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmassage och djupmassage. Lars är diplomerad massageterapeut samt avancerad massageterapeut.

Pris inklusive entré
Massage 30 min: 495 kr
Massage 45 min: 645 kr
Massage 60 min: 745 kr

Boka ett besök på Relaxen

På Relaxen har vi drop-in, men för att vara säker på att få plats kan du förboka ditt besök. Här har vi 18 års åldersgräns, även i målsmans sällskap.
Har man barn under 12 år som ska bada i Lost City samtidigt som du som vuxen planerar att besöka Relaxen måste minst en vuxen i sällskapet befinna sig i Lost City, byte kan ske en gång mellan avdelningarna.

Bokningen sker online förutom om du exempelvis vill betala med presentkort eller om du vill boka för företag, då mailar du till relaxen@gustavsvik.se.

Relaxen är en egen avdelning på Gustavsvik med separat entré.  Vill man besöka även Motionsbadet och Lost City går det bra mellan klockan 14:00-18:00 torsdagar & fredagar och mellan klockan 15:00-18:00 lördag & söndag då dörren är öppen för ett besök även på dessa avdelningar.

Avbokning
Vid förhinder, avboka gärna så tidigt som möjligt, senast 24 timmar innan ankomst. Av- och ombokning sker via relaxen@gustavsvik.se.

Pris
Torsdag–söndag: 310 kr/person

Bokning
Bokning sker via länken nedan i första hand.
Du kan även maila relaxen@gustavsvik.se eller boka via telefon 019-19 69 00 mellan klockan 13:00-20:00

Badet

Lost City
Endast förköp
Lost City förköp
08:00-20:00
Motionsbad
08:00-20:00
Relaxen
Stängt
Gym
06:00-21:00

Campingen

Campingplats/stuga
Öppet året runt
Receptionen
10:00-17:00
Campero
Stängt för säsongen
Äventyrsgolf
Stängt för säsongen
Affären
Stängt för säsongen
 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter

 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter