Relaxen

Cocktails, mat & lounge

Relaxen bjuder in till en skön loungemiljö där du ska kunna koppla av tillsammans med vänner eller kollegor. Relaxen är en separat avdelning på Gustavsvik där du kan njuta av god mat, cocktails, skönt häng, bastu och bubbelbad. Motionsbadet och Lost City ingår inte i Relaxentrén. Vill du besöka motionsbadet och Lost City under din vistelse på Relaxen går det att lägga till på din biljett mot en kostnad. Du har då tillgång till övriga badet till klockan 18:00.

Har man barn under 12 år som ska bada i Lost City samtidigt som du som vuxen planerar att besöka Relaxen måste minst en vuxen i sällskapet befinna sig i Lost City, byte kan ske en gång mellan avdelningarna via badets reception.

 

Koppla av tillsammans med vänner i en skön loungemiljö

Relaxen har ång- och torrbastu, bubbelpool och en stor inbjudande lounge. Som gäst får du låna badrock och handduk och det finns wifi att använda. Det är även möjligt att boka tid för massage för extra avkoppling när du besöker Relaxen.

Härliga drinkar och gott sällskap

En högklassig meny med fräsch mat

Relaxen har en meny med högklassig och fräsch mat som passar utmärkt till såväl lunch som middag. Se hela vår meny via länken nedan. Drinkmenyn är fylld med cocktails och värmande kaffedrinkar, men du kan självklart beställa öl, vin, cider, bubbel och en hel del annat när du besöker Relaxen.

OBS: Vi är kontantfria. Betalning sker med kort, swish eller med Happy order.

Den perfekta avkopplingen

Massagen bokas via vår hemsida innan ditt besök, där du även ser möjliga dagar och tider. I massagebokningen ingår även entrén till Relaxen.
Vid eventuell avbokning/ombokning måste det ske senast 24 timmar innan bokat besök för återbetalning, annars utgår full debitering för samtliga platser.
Maila relaxen@gustavsvik.se för avboka/ändra din bokning eller om du har övriga frågor.

Lars Arnshelm är utbildad massör sedan 2010 från Massageakademin i Örebro. Han har därefter vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmassage och djupmassage. Lars är diplomerad massageterapeut samt avancerad massageterapeut. Behandlingarna anpassas alltid efter dina behov och önskemål med utgångspunkt i massagevarianterna: klassisk svensk massage, djupgående massage och idrottsmassage.

Pris inklusive Relaxentré
Massage 30 min: 495 kr
Massage 45 min: 645 kr
Massage 60 min: 745 kr

Massagetiderna ligger i grunden på 30 minuter. Önskas bokning av 45 minuter eller 60 minuter massage istället för 30 minuters kontakta relaxen@gustavsvik.se med önskad tid och dag för ändring. Tänk på att vill du betala din massage med friskvård är den personlig och du kan inte betala för andras massage med din personliga friskvård.

Boka ett besök på Relaxen

På Relaxen har vi drop-in, men för att vara säker på att få plats kan du förboka ditt besök. Här har vi 18 års åldersgräns, även i målsmans sällskap.
Har man barn under 12 år som ska bada i Lost City samtidigt som du som vuxen planerar att besöka Relaxen måste minst en vuxen i sällskapet befinna sig i Lost City, byte kan ske en gång mellan avdelningarna via badets reception.

Bokningen sker online förutom om du exempelvis vill betala med presentkort eller om du vill boka för företag, då mailar du till relaxen@gustavsvik.se.

Relaxen är en egen avdelning på Gustavsvik med separata omklädningsrum och entrépris och hör inte ihop med Lost City eller Motionsbadet.

Motionsbadet och Lost City ingår inte i Relaxentrén. Vill du besöka motionsbadet och Lost City under din vistelse på Relaxen går det att lägga till på din biljett mot en kostnad. Du har då tillgång till övriga badet till klockan 18:00.

Avbokning
Vid förhinder, avboka gärna så tidigt som möjligt, senast 24 timmar innan ankomst. Av- och ombokning sker via relaxen@gustavsvik.se.

Pris
Torsdag, fredag & söndag: 150 kr/person
Lördag: 195 kr/person
Tillägg motionsbadet & Lost City: 200 kr/person (görs på plats)

Bokning
Bokning sker via länken nedan i första hand.
Du kan även maila relaxen@gustavsvik.se.

Badet

Receptionen
06:00-21:00
Lost City
12:00-20:00
Motionsbad
06:00-21:00
Gym
05:00-22:00
Relaxen
14:00-20:00

Campingen

Campingplats/stuga
Öppet året runt
Receptionen
Stängt
 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter

 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter