Relaxen

Cocktails, mat & lounge

Under rådande omständigheter har Relaxen färre besökare och vi har valt att stänga Relaxen tillsvidare.
Vi hoppas ni har förståelse för vårt beslut och vi uppdaterar vår hemsida när vi öppnar igen.

Relaxen bjuder in till en skön loungemiljö där du ska kunna koppla av tillsammans med vänner eller kollegor. Relaxen ligger på en skyddad plats på Gustavsvik där du kan njuta av god mat, cocktails, skönt häng, bastu och bubbelbad.

 

Koppla av tillsammans med vänner i en skön loungemiljö

Relaxen har ång- och torrbastu, bubbelpool och en stor inbjudande lounge. Som gäst får du låna badrock och handduk och det finns wifi att använda. Det är även möjligt att boka tid för massage för extra avkoppling när du besöker Relaxen.

Array

Härliga drinkar och gott sällskap

En högklassig meny med fräsch mat

Relaxen har en meny med högklassig och fräsch mat som passar utmärkt till såväl lunch som middag. Till exempel finns skagentoast på levainbröd i två olika storlekar, italienska charkuterier och chèvresallad på menyn. Drinkmenyn är fylld med cocktails, mocktails och värmande kaffedrinkar, men du kan självklart beställa öl, vin, cider, bubbel och en hel del annat när du besöker Relaxen.

OBS: Vi är kontantfria. Betalning sker endast med kort, swish eller med entréarmband.

Den perfekta avkopplingen

I samband med besöket på Relaxen kan du boka tid för massage. Massagen bokas online innan ditt besök. Vid eventuell avbokning/ombokning måste det ske senast 24 timmar innan bokat besök för återbetalning. Full debitering sker för samtliga platser. Maila relaxen@gustavsvik.se för avboka/ändra din bokning eller om du har övriga frågor.

Behandlingarna anpassas alltid efter dina behov och önskemål med utgångspunkt i massagevarianterna: klassisk svensk massage, djupgående massage och idrottsmassage.

Lars Arnshelm är utbildad massör sedan 2010 från Massageakademin i Örebro. Han har därefter vidareutbildat sig inom bland annat idrottsmassage och djupmassage. Lars är diplomerad massageterapeut samt avancerad massageterapeut.

Pris inklusive entré
Massage 30 min: 495 kr
Massage 45 min: 645 kr
Massage 60 min: 745 kr

Boka ett besök på Relaxen

Under rådande omständigheter har Relaxen färre besökare och vi har valt att stänga Relaxen tillsvidare.
Vi hoppas ni har förståelse för vårt beslut och vi uppdaterar vår hemsida när vi öppnar igen.

På Relaxen har vi drop-in, men för att vara säker på att få plats kan du förboka ditt besök. Här har vi 18 års åldersgräns, även i målsmans sällskap.

Både besök på Relaxen och massage finns tillgängligt för bokning sex veckor framåt i tiden. Bokningen sker online förutom om du exempelvis vill betala med presentkort eller om du vill boka för företag, då mailar du till relaxen@gustavsvik.se. Om du vill besöka Relaxen på andra tider än de som finns i bokningssystemet kan du kontakta oss på samma mailadress.

Relaxen är en egen avdelning på Gustavsvik med separat entré. Varje dag mellan klockan 11:00 till 18:00 är dörren öppen ner från Relaxen till Lost City och Motionsbadet, du är då välkommen att besöka även dessa delar under den tiden.

Avbokning
Vid förhinder, avboka gärna så tidigt som möjligt, senast 24 timmar innan ankomst. Av- och ombokning sker via relaxen@gustavsvik.se.

Pris
Måndag–torsdag: 245 kr/person
Fredag–söndag: 310 kr/person
* Lov och helgdagar kostar Relaxen 310 kr/person

Bokning
Bokning sker via länken nedan i första hand. Det går även att boka via telefon 019-19 69 00 mellan klockan 11:00-20:00

Badet

Lost City
11:00-18:00
Gym
06:00-21:00
Motionsbad
11:00-20:00
Sommarbad
11:00-18:00
Surf Inn
Stängt
Relaxen
Stängt

Campingen

Receptionen
08:00-22:00
Campero
14:00-22:00
Äventyrsgolf
12:00-20:00
Glassbar
14:00-21:00
Affären
Stängt
Arkaden
08:00-21:00
Hoppborgarna
Stängt
Elbilarna
Stängt
 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter

 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter