Gustavsvik Resort

5-stjärnigt familjeäventyr

Läs mer

Det stora

familjeäventyret

Nyhet 2021 - Säsongsplats på campingen

En unik möjlighet att tillsammans med familjen njuta av sommaren i lugn och ro eller om man hellre vill fylla dagarna med aktiviteter på Gustavsvik eller runt om i Örebro.

Har du frågor eller vill veta mer, maila camping@gustavsvik.se

Lost City

OBS: Vi håller stängt Lost City tillsvidare, läs mer här

Just nu jobbar vi mot att öppna under våren och beräknar släppa biljetter inför sommaren tidigast under vecka 18! Då presenterar vi även våra entrépriser för sommaren. Vi ses snart!

Kontantfri anläggning

Hela Gustavsvik Resorts AB är kontantfritt.

Det betyder att vi på badet och campingen endast tar emot kortbetalningar och Swish.

Coronaviruset

Vi på Gustavsvik arbetar för att kunna erbjuda ett tryggt och äventyrligt besök hos oss. Läs om hur vi har anpassat vår verksamhet för att minska smittspridning av Covid-19.

Träna på Gustavsvik

Att träna effektivt och allsidigt är enkelt hos oss. Vi erbjuder inte bara ett gym som är svårt att slå, våra gymkort innehåller kanske mer än vad någon annan anläggning kan erbjuda.

Bo nära äventyret

Läs mer

“Barnfamiljernas
paradis”

Från tripadvisor.com

Följ med på skattjakt

Var med på skattjakt och massor med annat kul på campingens Äventyrsklubb. Äventyrsklubben har aktiviteter under juli månad. Äventyrsklubben är såklart gratis för alla barn på campingen.

En gungande sommarscen

Kvällsunderhållningen på restaurang Campero sommaren 2021 tar tyvärr en liten paus.

Ät och drick gott

Under sommaren är vår fina restaurang, Campero, öppen varje dag. Massor av god mat och dryck, även take away. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det pooler, vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, stor sommarservering med lounge, volleybollplan och vattenrutschbanan Family slide. Sommarbadet är stängt för säsongen. Vi ses nästa sommar igen!

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen m.m.
Vi öppnar vår äventyrsgolf på helger under våren med start den 30 april.