Det stora

familjeäventyret

Gustavsvik Camping

Kom och bo på vår femstjärniga camping alldeles bredvid Lost City. Välj mellan att boka stuga eller ta med dig husvagnen/husbilen och boka in dig på en campingplats.
Viktigt att ni vid bokning av stuga eller campingplats, även bokar Lost City biljetter då det vanligtvis blir fullbokat under helger. Begränsat antal platser och förbokning krävs.

Lost City

Lost city är Sveriges största badäventyr.
Vi har genomfört en del förändringar såsom förbokning på samtliga platser per dag under helger och lov.
Biljetterna till Lost City bokar man via vår hemsida.
Vi ses snart!

Kontantfri anläggning

Hela Gustavsvik Resorts AB är kontantfritt.

Det betyder att vi på badet och campingen endast tar emot kortbetalningar och Swish.

Coronaviruset

Vi på Gustavsvik arbetar för att kunna erbjuda ett tryggt och äventyrligt besök hos oss. Läs om hur vi har anpassat vår verksamhet för att minska smittspridning av Covid-19.

Träna på Gustavsvik

Att träna effektivt och allsidigt är enkelt hos oss. Vi erbjuder inte bara ett gym som är svårt att slå, våra gymkort innehåller kanske mer än vad någon annan anläggning kan erbjuda.

Bo nära äventyret

Läs mer

“Barnfamiljernas
paradis”

Från tripadvisor.com

Följ med på skattjakt

Var med på skattjakt och massor med annat kul på campingens Äventyrsklubb. Äventyrsklubben har aktiviteter under juli månad.

En gungande sommarscen

Kvällsunderhållning under sommarveckorna på restaurang Campero är tradition.
Kom och njut av god mat, dryck och underhållning.

Ät och drick gott

Under sommaren är vår fina restaurang, Campero, öppen varje dag. Massor av god mat och dryck, även take away. Självklart har vi fullständiga rättigheter.

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Sommarbadet

På utebadet finns det pooler, vattenlekbassäng för de mindre barnen, lekplats och sandlåda, vår restaurang Surf inn, volleybollplan och vattenrutschbanan Family slide. Sommarbadet är stängt för säsongen, vi ses nästa sommar!

Äventyrlig minigolf

På campingens äventyrsgolf spelar du dig genom Örebro på en 18-hålsbana. Bland slingrande vattendrag i en spännande och mysig miljö med modeller av Slottet, vattentornet Svampen m.m.