Det stora

familjeäventyret

Bo & bada

Få en minnesvärd familjehelg på Gustavsvik med vårt omtyckta ”Bo & Bada”-paket! Upplev Lost Citys äventyrsbad och koppla av i en av våra mysiga och bekväma stugor eller i din egen husvagn/husbil.

Ett spännande höstlov på Gustavsvik

Planera för den perfekta höstlovsaktiviteten med skratt, plask och spänning! Upplev Lost City utöver det vanliga – vågar du komma?

Koppla av på Relaxen

På Relaxen väntar god mat, festliga drinkar och välförtjänt avkoppling. Perfekt för att sätta guldkant på vardagen – vare sig det är med vänner, familj eller kollegor.

En riktigt bra present - ett äventyr!

Presentkortet gör det möjligt att uppleva en eller flera aktiviteter på Gustavsvik, exempelvis entré till badet eller Relaxen, övernattning på campingen eller ett besök på någon av våra restauranger.

“Barnfamiljernas
paradis”

Från tripadvisor.com

Träna på Gustavsvik

Att träna effektivt och allsidigt är enkelt hos oss. Vi erbjuder inte bara ett gym som är svårt att slå, våra gymkort innehåller kanske mer än vad någon annan anläggning kan erbjuda. Prova till exempel Gustavsvik Bootcamp och upplev dynamiska gruppträningar som passar alla!

För hungriga äventyrare

Visst blir man hungrig av att bada? Pausa äventyren en stund och njut av smarrig mat eller glass för att få igång energin igen!

Upptäck Lost City

Äventyret väntar på dig i den täta djungeln, bland vattenfall, vågor och vilda forsar. Utforska de mystiska ruinerna och kasta dig ut i några av Sveriges längsta och häftigaste vattenrutschbanor.

Du har väl inte missat våra pass?

Välj mellan våra spinningpass för att stärka konditionen och träna uthållighet, eller utmana dig själv med Bootcamp – ett roligt och dynamiskt träningspass som aktiverar hela kroppen. Vi erbjuder även seniorpass med fokus hälsa och rörelse i en social och trygg miljö.