AKTUELLA

AvvikelserAllmän Information

Med anledning av covid-19 har vi på Gustavsvik Resorts AB vidtagit flertalet åtgärder för att minska risken för smittspridning.
Vi följer utvecklingen kring pandemin och följer de lagar och rekommendationer från ansvariga myndigheter.
Vår högsta prioritet är alltid gästernas och personalens säkerhet.  Vi vill därför påminna alla gäster att visa extra hänsyn till varandra och ha förståelse för att man ibland måste vänta eller avvakta på sin tur där eventuella köer finns samt hjälpas åt att följa de olika maxantal som finns i våra olika lokaler.

Motionsbad,  Lost City, Gym & Relaxen

Gustavsvik Resorts AB har beslutat att hålla vissa avdelningar stängda under en period efter Folkhälsomyndighetens nationella föreskrifter och allmänna råd om allas ansvar att förhindra smitta av covid-19.
Stängningen omfattar avdelningarna Lost City och Relaxen, och gäller i dagsläget tillsvidare. Läs mer här

Vi  har även valt att ställa in våra spinningpass under samma period samt hålla bastuarna och bubbelpooler avstängda.
Motionsbad och Gym kommer fortsatt vara öppet,  se aktuella öppettider i kalendern.
Vi följer utvecklingen av pandemin och nya beslut eller förändringar kan ske med kort varsel.

Följande maxantal per lokal gäller på Gustavsvik Resorts AB, from 10 januari;

  • Reception 15 personer
  • Motionsbad 125 personer
  • Bad omklädningsrum 7 personer
  • Gym 30 personer
  • Gym omklädningsrum 3 personer
    Duscharna avstängda i omklädningsrum gym. Vi rekommenderar alla att duscha och byta om hemma.

Vi vill påminna alla gäster att visa extra hänsyn mot varandra och att som alltid duscha före bad och att stanna hemma några dagar extra efter sjukdom.
Under den period vi omfattas av rekommendationer och maxgränser kommer vi begränsa antalet platser på våra olika avdelningar och det kan då bli fullt periodvis. Vi kommer då behöva stoppa inpasseringen för att kunna efterfölja de riktlinjer som finns uppsatta.

Vårt mål är att öppna Lost City på ett säkert sätt innan sommaren. Det kommer dock innebära en del förändringar såsom förbokning på samtliga platser per dag. Mer information om bokning, öppettider samt priser kommer längre fram i vår. Vi ser fram emot att öppna vårt äventyrsbad igen på ett säkert sätt.

Campingen

På campingen har vi gott om utrymme, där kan du som gäst hålla avstånd och ha full kontroll över ditt eget boende. Stugorna städas och desinficeras noggrant av personal efter varje avresa och du kan känna dig helt trygg med renligheten. Om det finns behov öppnar vi upp fler servicehus för att det inte ska bli trångt eller bildas kö till duschar och toaletter.

Avbokningsregler Boende 2021
Under förutsättning att ni har ett avbeställningsskydd gäller följande;
– Avbokning tidigare än 10 dagar före ankomst, återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.
– Avbokning senare än 10 dagar före ankomst, förlorar man 10% av bokningsvärdet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.

Camping receptionen är stängd under vintern, planerad öppning under maj månad. All incheckningen sker från badets reception och förbokning är nödvändig fram till dess.

Sommarbadet

Vårt mål är att kunna öppna upp vårt utomhusbad under sommaren.
Mer information om säsongsöppning, öppettider & priser kommer längre fram i vår.

Rutiner

För att säkerställa en trygg miljö samt minska risken för smittspridning har vi stärkt våra städrutiner och anpassat anläggningen till den nuvarande situationen. Städning och god handhygien hindrar eventuell smittspridning så att alla ska kunna känna sig trygga i de gemensamma lokalerna.

För att möjliggöra social distansering har receptionen kölappsystem som gör det möjligt att stå utomhus och vänta på sin tur oavsett om du ska besöka badet eller checka in på campingen.

Alla våra medarbetare har fått tydlig information om vikten av god handhygien i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övriga arbetsuppgifter. Regelbunden städning sker av dörrhandtag, kranar och andra frekvent använda ytor. Vi desinficerar alla ytor med rengöringsmedel som angriper såväl bakterier som virus. Medlet sprayas på ytor i badet, på gymmet samt servicehusen på campingen.

Vi vill också uppmana alla gäster att hålla avstånd till varandra, tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt att stanna hemma vid symtom eller sjukdom.