AKTUELLA

AvvikelserMed anledning av covid-19 har vi vidtagit vissa åtgärder för att minska risken för smittspridning. Vi bevakar utvecklingen kring corona och följer instruktioner och rekommendationer från ansvariga myndigheter. Vår högsta prioritet är alltid gästernas och personalens säkerhet.

Regeringens beslut om att begränsa allmänna sammankomster till max 50 deltagare, som ett led i att hindra spridningen av coronaviruset omfattar inte campingplatser eller badhus. Vi har dock valt att begränsa antalet gäster i våra lokaler. Som gäst måste du själv göra en riskbedömning och fundera på om det känns säkert för dig och din familj att besöka oss. När vi har öppet, är du inte ensam här och det kan i delar av badet vara mycket människor vid vissa tider under dagen. Vi vill påminna alla gäster att visa extra hänsyn till varandra och ha förståelse för att man ibland måste vänta eller avvakta på sin tur där köer finns.

Öppettider 3 juli till 2 augusti

Lost City
Måndag- Söndag 10:00-19:00

Sommarbadet
Måndag- Söndag 10:00-19:00

Motionsbad
Måndag–Söndag 10:00-19:00

Reception Bad
Måndag–Söndag 10:00-19:00

Gym
Måndag–Söndag: 07.00–20.00

Relaxen
Måndag–Söndag: Stängt

Reception Camping
Måndag- Söndag 07:00-23:00

Äventyrsgolf Camping
Måndag- Söndag 11:00-21:30

Restaurang Campero
Måndag- Söndag 12:00-23:00

Matbutiken Campingen
Måndag- Söndag 08:00-23:00

Nya rutiner

För att säkerställa en trygg miljö samt minska risken för smittspridning har vi stärkt våra städrutiner och anpassat anläggningen till den nuvarande situationen. Städning och god handhygien hindrar eventuell smittspridning så att alla ska kunna känna sig trygga i de gemensamma lokalerna.

För att möjliggöra social distansering har receptionen kölappsystem som gör det möjligt att stå utomhus och vänta på sin tur oavsett om du ska besöka badet eller checka in på campingen.

Alla våra medarbetare har fått tydlig information om vikten av god handhygien i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övriga arbetsuppgifter. Regelbunden städning sker av dörrhandtag, kranar och andra frekvent använda ytor. Vi desinficerar alla ytor med rengöringsmedel som angriper såväl bakterier som virus. Medlet sprayas på ytor i badet, på gymmet samt servicehusen på campingen.

Vi vill också uppmana alla gäster att tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt att stanna hemma vid symtom eller sjukdom.

Lost City

Covid-19 tillhör en grupp virus som visat sig vara relativt enkel att döda. Det innebär att viruset dör i kontakt med klorerat vatten. En miljö med mycket fukt i luften är också bättre än en torr miljö, eftersom fukten drar ner viruset mot marken vilket gör det svårare för viruset att ”hänga kvar” i luften. Vi följer folkhälsomyndighetens direktiv och rekommendationer kring exempelvis klornivån i våra pooler och bad.

Vi vill påminna alla gäster att visa extra hänsyn mot varandra och att som alltid duscha före bad och att stanna hemma några dagar extra efter sjukdom.

Perioden mellan vecka 28 till och med vecka 31 är vår högsäsong under sommaren och badet kan bli fullt. Vi arbetar då efter utsläpp/insläpp dvs. när gäster som badat klart går hem, släpper vi på nya gäster. Vi rekommenderar alltid våra gäster att komma till öppning eller senare på eftermiddagen. Därför kan det under sommarveckorna vara kö utanför entrén till badet. regnar det ta med paraply och är det varmt ta med en keps och en vattenflaska.

Campingen

På campingen har vi gott om utrymme så att gästerna kan distansera sig från varandra och ha full kontroll över sitt eget boende. Stugorna städas och desinficeras noggrant av personal efter varje avresa och du kan känna dig helt trygg med renligheten. Om det finns behov öppnar vi upp fler servicehus för att det inte ska bli trångt eller bildas kö till duschar och toaletter.

När restaurang Campero har öppet är det möjligt att beställa take away för dig som inte vill sitta på restaurangen och äta. På restaurangen är borden placerade glesare för gott om utrymme mellan varandra.

Nya bokningsvillkor  Gustavsviks Camping

Under de här förutsättningarna är det viktigt att känna sig trygg vid bokning av sommarens semester. Därför har vi justerat våra bokningsvillkor.

Vi har infört fri ombokning av alla bokningar som görs fram till 18 juni utan extra kostnad. Med reservation för att priset på den nya bokningen kan ändras längre fram och att ombokningen behöver göras till ett nytt datum under 2020.
Om du har köpt till avbokningsskydd kan du avboka din resa oavsett anledning. Vid avbokning får du tillbaka bokningskostnaden minus 10 % av bokningsvärdet samt de 200 kr som avbokningsskyddet kostar.