AKTUELLA

AvvikelserAllmän Information

Med anledning av covid-19 har vi på Gustavsvik Resorts AB vidtagit flertalet åtgärder för att minska risken för smittspridning.
Vi följer utvecklingen kring pandemin och följer de lagar och rekommendationer från ansvariga myndigheter.
Vår högsta prioritet är alltid gästernas och personalens säkerhet.  Vi vill därför påminna alla gäster att visa extra hänsyn till varandra och ha förståelse för att man ibland måste vänta eller avvakta på sin tur där eventuella köer finns samt hjälpas åt att följa de olika maxantal som finns i våra olika lokaler.

Under den period vi omfattas av rekommendationer  kommer vi begränsa antalet platser på våra olika avdelningar och det kan då bli fullt periodvis. Vi kommer då behöva stoppa inpasseringen för att kunna efterfölja de riktlinjer som finns uppsatta.

Lost City 

Vi har genomfört en del förändringar  under pandemin inne på LOSt City och inför ditt besök såsom förbokning på samtliga platser per dag under helger och lov.
Alla som ska besöka Lost City behöver boka sin plats, vuxen över 12 år, barn  3-11 år  samt barn 0-2 år.
Biljetterna till Lost City bokar man via vår hemsida.
Har du entrébiljett alternativt presentkort till Lost City behöver du maila bad@gustavsvik.se för inbokning av dag och tid.
Årskortsgäster behöver inte förboka sin plats till Lost City i dagsläget, undantag gäller under höstlovsveckan då även årskortsgäster behöver boka in sig.

Motionsbad

Se aktuella öppettider i kalendern.

Gym

Gymmet är öppet- se aktuella öppettider i kalendern. Spinningpassen startar upp igen under vecka 40.

Campingen

På campingen har vi gott om utrymme, där kan du som gäst hålla avstånd och ha full kontroll över ditt eget boende. Stugorna städas och desinficeras noggrant av personal efter varje avresa och du kan känna dig helt trygg med renligheten. Om det finns behov öppnar vi upp fler servicehus för att det inte ska bli trångt eller bildas kö till duschar och toaletter.

Avbokningsregler Boende 2021
Under förutsättning att ni har ett avbeställningsskydd gäller följande;
– Avbokning tidigare än 10 dagar före ankomst, återbetalas hela beloppet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.
– Avbokning senare än 10 dagar före ankomst, förlorar man 10% av bokningsvärdet exklusive kostnaden för avbeställningsskyddet.

Rutiner

För att säkerställa en trygg miljö samt minska risken för smittspridning har vi stärkt våra städrutiner och anpassat anläggningen till den nuvarande situationen. Städning och god handhygien hindrar eventuell smittspridning så att alla ska kunna känna sig trygga i de gemensamma lokalerna.

För att möjliggöra social distansering har receptionen kölappsystem som gör det möjligt att stå utomhus och vänta på sin tur oavsett om du ska besöka badet eller checka in på campingen.

Alla våra medarbetare har fått tydlig information om vikten av god handhygien i samband med gästkontakt, köksarbete, städning, toalettbesök, måltider och övriga arbetsuppgifter. Regelbunden städning sker av dörrhandtag, kranar och andra frekvent använda ytor. Vi desinficerar alla ytor med rengöringsmedel som angriper såväl bakterier som virus. Medlet sprayas på ytor i badet, på gymmet samt servicehusen på campingen.

Vi vill också uppmana alla gäster att hålla avstånd till varandra, tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt att stanna hemma vid symtom eller sjukdom.