EN GUNGANDE

SOMMARSCEN

Under sommarens hetaste veckor bjuds det på svängig middagsunderhållning på restaurang Campero. Trubadurer och duos sjunger och spelar under veckorna 27–31. På grund av rådande omständigheter blir underhållningen något lugnare i sommar men med lika hög stämning som alltid.

Pirre och Macke från bandet På G ställer upp som en duo och bjuder på akustisk familjeunderhållning med glimten i ögat. De utlovar mysig stämning med låtar från den senaste hitlistan till oförglömliga klassiker.

Anders & Jens är frontmännen i Midnight Express Coverband och spelar låtar från den senaste topplistan men också välkända schlagers och hårdrockshits. När Anders och Jens spelar är hela publiken delaktig och sjunger med i de medryckande låtarna.

Engvall & Co. består av vännerna Magnus, Jörgen och Niclas. Tillsammans spelar de välkända låtar som alla i publiken kan sjunga med i.

Tina & Hagel bjuder in till en skön och ibland rockig pianobar. Tina har jobbat med shower runt om i Europa och Henrik har jobbat med rockband mestadels i Sverige. Efter nästan 20 år på skilda håll så återförenades de i musiken under 2019 och precis som väntat blev det en succé.

Badet

Lost City
Stängt
Lost City förköp
Stängt
Motionsbad
12:00-19:00
Relaxen
Stängt
Gym
06:00-19:00

Campingen

Campingplats/stuga
Öppet året runt
Receptionen
Stängt för säsongen
Campero
Stängt för säsongen
Äventyrsgolf
Stängt för säsongen
Affären
Stängt för säsongen
 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter

 • Campero

  12:00

  Midsommarmiddag

  Endast förköpta biljetter